ინფორმაცია 0.დაშორება 20 მეტრი.მადარა ჯინჩურიკია,მოკუტონით,რინნენგანით.ედოს გარეშე.ვისაც მწვანე ბავშვის ძალა გაინტერესებთ აგერ>>
Дихотомия - Способность Green, Green Grass of Home по сути является воплощением одной из апорий Зенона: когда что-то или кто-то сокращает расстояние между собой и Зелёным Дитём на 1/2 его рост уменьшается в 2 раза, при этом его физические и духовные силы и возможности также уменьшаются в 2 раза, поэтому ему теперь нужно в 2 раза больше времени чтобы преодолеть тоже самое расстояние, когда он сокращает оставшееся расстояние на 1/2 , т.е. на 1/4 от всего расстояния, ему нужно уже в 4 раза больше времени и так далее. Таким образом, неизвестно, можно ли вообще достичь Зелёного Ребёнка. Даже если прыгнуть на него сверху, противник будет неизвестно сколько падать. Если отойти назад, то воздействие рассеется. Когда цель приближается достаточно близко, проходя некую отметку, её атакует сам стэнд, сам начиная двигаться навстречу - при этом противник начинает уменьшаться всё быстрее. Когда стэнд касается цели, та начинает резко сжиматься и, видимо, стирается из существования, бесконечно сжимаясь.
mixeil, თუ დისტანციას ორჯერ ამოკლებ მწვანე ბავშვთან ერთად შენი ყველა მონაცემი ორჯერ მცირდება.ძალები,ფიზიკური შესაძლებლობები,შესაბამისად ორჯერ უფრო ნელა გიწევს იგივე დისტანციის დაფარვა.თუ კიდე დააპირებ მასთან დისტანციის შემოკლებას უკვე 4ჯერ შემცირდება ყველაფერი და საერთოდ უცნობია შეიძლება თუ არა სულიერი/უსულო მიუახლოვდეს მაგას(ეგ ძალა ტექნიკაზეც მოქმედებს ანუ).მარა თუ მოხდა ისე რო თითქმის მიუახლოვდა,მწვანე ბავშვი უსასრულოდ ამცირებს მას და აქრობს არსებობიდან.
Доктор, mwvane bavshvi.madaraze gacilebit magla unda idges wesit.eget tipebtan kode ufro didi donis upiratesobit tu moogeb an rame dzaan ucnauri teqnikit rac madars shemtxvevashi ar gamova.kaguia ufro realuri variantia ise chemi qzrit.ragac mainc aq ase vtqvat
Доктор, :Dchasaxlebis ra gitxra mara ise me da shen ertnairi stilis azrovneab gvaq.mtlianobashi ganvixilavt sakitxs da ufro farto mashtabit agviqvamt movlenebs